vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
monin-jordgubbe-1

Monin Mansikka Syrup

14,99 €

70 cl

Tilapäisesti loppu

Täydennä

Etsitkö uutta harrastusta, mutta et ole löytänyt sitä oikeaa? Ehkäpä kannattaa opetella sekoittamaan drinkkejä ja alkaa baarimikoksi! Baarimikoilla on kivoja välineitä, kuten sekoittimia, jääsankoja, drinkkikeppejä ja kaikkea muuta mukavaa. Myös ihanan makuisia ja värisiä drinkkisekoituksia tulee olla. Tässä on maukas mansikkasekoitus, joka antaa juomillesi unohtumattoman upean makean mansikan maun ja iloisen kirkkaanpunaisen värin. Ensimmäiset olohuoneasiakkaasi tulevat olemaan vaikuttuneita!

Monin Mansikka Siirappi on lasipullo, joka sisältää makeaa mansikkasiirappia, joka sopii useaan erilaiseen drinkkiin.

Tilavuus: 70 cl. Avattu pullo säilyy 3 kuukautta.

Ainesosat: sokeri, vesi, tiivistetty mansikkamehu ja muut hedelmämehut, aromiaineet, sitruunahappo, väriaine (E122). Sisältää hedelmämehua yhteensä vähintään 19 %, josta mansikkamehua 18 %.
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu. Ingredienser: socker, vatten, koncentrerad jordgubbsjuice och juicer från andra frukter, aromämnen, citronsyra, färgämne (E122). Totalt innehåll av fruktjuice är minst 19%, varav jordgubbe står för 18%. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 29779-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

24

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit