vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
folieballong-jultomte-1
Olipa kerran tonttu, joka ei ollut aivan kuten muut tuntemamme tontut. Tämä tonttu oli aika lyhyt ja hyvin laiha. Hänen äitinsä valitti, ettei hän syönyt tarpeeksi puuroa kasvaakseen isoksi ja tanakaksi.
Tonttu haaveili usein pakenemisesta, kauaksi pois kaikesta valittamisesta hänen laihaan vartaloonsa liittyen. Hän halusi voida lentää korkealla pilvien lomassa ja unelmoi usein voivansa lainata yhtä isän poroista.
Eräänä päivänä, kun tonttu hiiviskeli ympäri pihaa, hän löysi ison metallisen kaasupallon. Mitä sen sisällä voisi olla? Tonttu tyhjensi keuhkonsa, avasi kaasupullon ja veti keuhkot täyteen pullon sisältöä. Yhtäkkiä tonttu tunsi, kuinka hän keventyi ja nousi maasta yhä korkeammalle ja korkeammalle! Sillä myös pieni tonttu tulee kevyeksi heliumista.

Folioilmapallo Joulupukki on erittäin hieno, pieni ilmapallo, joka sopii erinomaisesti koristeeksi esimerkiksi lasten joulupäivällispöytään tai vastaavaan tilaisuuteen. Ilmapallo on pyöreän miehen muotoinen ja siinä on klassisen tontun kuva, jonka hatussa on mistelinoksa ja polka-karkki vyössä.
Jotta tontun saa lentämään, sinun täytyy ostaa lisäksi heliumpullo ja täyttää pallo heliumilla. Sillä tavalla saat sen leijailemaan. Mutta älä unohda lisäksi ostaa ilmapallopainoa, jonka kiinnität ilmapalloon, ettei se karkaa. 

Mitta: n. 60 cm.
Tuotenro 29661-1
Kopiera OK

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit