vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
lasse-aberg-paskagg-63459-11
lasse-aberg-paskagg-63459-12
lasse-aberg-paskagg-63459-13
  • -38%

Lasse Åberg Pääsiäismuna

7,99 € 

12,98 €

300 grammaa

Varastossa (50+ kpl)
Lars Åberg ei ole ainoastaan rakastettava näyttelijä, joka on antanut panoksensa rakastettavan Stig-Helmer Olssonin esittämiseen, vaan hän on myös itsenäinen taiteilija, joka jäljittelemättömällä tyylillään tekee myös (usein) Disney-tyylistä taidettaan. Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa aito Lasse Åberg -pääsiäismuna, täytettynä herkuilla! 

Lasse Åberg Pääsiäismuna sisältää suklaamunia sekä maito- että tummasta suklaasta kermaisen hyvän ja italialaisen Gianduia-nuugat kerman kera. Myydään 300 gramman pakkauksessa. Munat myydään lajittelematta – saamasi kuva tulee olemaan yllätys!

Koko: 15,5 x 9,5 cm.

Ainesosat: Sokeri, kasvirasva (kaakaovoi, kookosrasva), kaakaomassa, TÄYSMAITOJAUHE, vähärasvainen kaakaojauhe, HASSELPÄHKINÄT (1%), vedetön MAITORASVA, emulgointiaine (SOIJA-lesitiini), aromit. Tuotteen sisältö saattaa vaihdella. Tarkista siksi aina tuotesisältö alkuperäispakkauksesta. Lisäkysymyksiä voit esittää asiakaspalvelullemme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostosta, jos muuta ei ilmoiteta.
Tuotenro 63459-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

9

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit